Door Chantal Hovingh op 7 juni 2016

CHALLENGE the FUTURE!!

Vrijdagavond 24 juni 2016 is er een politiek jongerencafé bij Break Out in Harkstede. DJ Arnoud zorgt voor muzikale ondersteuning en voor een afterparty! Het programma krijgt de titel CHALLENGE the FUTURE!! mee.

Het bestuur van de PvdA afdeling Midden-Groningen is verantwoordelijk voor de organisatie. “We willen graag in gesprek met jongeren over de toekomst” zegt Cécile Brouwer, de jonge voorzitter van de afdeling. “Wat houdt jongeren bezig, willen ze in ons gebied blijven wonen, is er genoeg te doen of verhuizen ze liever naar de stad?” Er is een gevarieerd programma waar veel onderwerpen aan bod komen. Dat gaat in een uitdagend en flitsend tempo. Tjeerd van Dekken, bekend als Tweede Kamerlid voor de PvdA en als presentator bij RTV Noord, leidt de avond. Verder werken lokale en provinciale politici mee aan het programma evenals een aantal Tweede Kamerleden.

Chantal Hovingh

Chantal Hovingh

Sinds het voorjaar van 2012 wonen mijn man en ik weer in de gemeente Slochteren. Na een paar jaar in de stad gewoond te hebben, zijn we nu weer thuis in Harkstede. In het dagelijkse leven werk ik als jurist voor de gemeente Midden-Drenthe. Ik houd me daar voornamelijk bezig met de bijstand en de

Meer over Chantal Hovingh