Anja Woortman

Onderwijs, cultuur, sport, recreatie en toerisme, Economische zaken, duurzaamheid en milieu, leefbaarheid, dorpen en buitengebied

Ik woon in Slochteren, ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik werk als teamleider bij de gemeente Opsterland. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen of vrienden zoals vakantie op de Waddeneilanden, theater of uit eten gaan. Daarnaast sport ik graag (fitness, volleyballen).

Ik ben lid van de PvdA omdat deze partij het beste verwoordt waar ik voor sta en voor wil gaan: een sociale samenleving die kansen biedt voor iedereen om zich te ontwikkelen zoals hij of zij dat wil en kan in een prettige en gezonde leefomgeving.

De komende periode wordt het belangrijk om te anticiperen op de naderende herindeling. Dit betekent dat we de juiste afwegingen moeten maken in de ontwikkelingen die we inzetten en waar we wel en niet in moeten investeren. Ontwikkeling van de kern van Slochteren heeft bijvoorbeeld prioriteit. Ook moeten we zorgen voor Slochter invloed in de nieuw te vormen gemeente. Daar wil ik voor gaan!

LinkedIn