Vicevoorzitter

Sita Mik-Boeren

LinkedIn

Sita Mik Boeren

Beste leden & partijgenoten,

Mag ik me aan u voorstellen? Ik ben Sita Mik-Boeren. Komende periode wil ik me in Slochteren graag inzetten voor de PvdA.

100% PvdA
Sinds jaar en dag ben ik actief binnen de PvdA. Momenteel ben ik vicevoorzitter van de ViP: Vrouwen in de PvdA. Verder heb ik 30 jaar in Stadskanaal gewoond en was daar afdelingsvoorzitter en algemeen bestuurslid van de PvdA. Ook zat ik in de groslijstcommissie in Stadskanaal.

Manager bij De Zijlen
Ik werk als leidinggevende bij De Zijlen, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat wil ik?
Wij zijn niet alleen voor ons zelf op de wereld. Ik wil een steentje bij kunnen dragen aan een sociale samenleving. Het geeft mij energie bijeenkomsten te organiseren waarbij het sociale gezicht van de PvdA een belangrijk onderdeel is. Ik houd van een stevige uitdaging. Mijn sociale gezicht, mijn wens tot verbinden en samenwerken, staat altijd centraal. Als ik ergens voor kies, doe ik dat voor honderd procent en zal me daar volledig voor inzetten. Deze inzet geldt ook voor de verbinding die ik maak met mensen om mij heen.

Waarom Slochteren?
Sinds twee jaar wonen mijn man en ik in Harkstede. In Harkstede vinden wij wel de lusten maar niet de lasten van de stad. Kortom een prachtige plek om te wonen!

Ik hoop persoonlijk met u kennis te maken op de eerstvolgende ALV.

Heeft u vragen, bel me gerust!

Met hartelijke groet,
Sita Mik-Boeren